Om meg; Britt Åse

Strikker, korsanger, langt over snittet interessert i parfyme, matlaging, vin og haging. Det er vel noen ganske presise nøkkelord.

Jeg er her for å stimuleres/ stimulere, og generelt ha det fint.  Det betyr at jeg har relativt skarpe grenser for hva slag tone jeg tillater i kommentarfeltet mitt. I all hovedsak er jeg forskånet for «uønsket atferd», heldigvis, men fjerner det jeg ikke vil ha her. Dette skjer svært sjelden, nøyaktig to ganger de første 7 årene av bloggiens levetid, så du behøver ikke bli nervøs i tastefingeren.  Jeg vil bare gjerne ha sagt fra, siden jeg har sett litt av hvert andre steder.  Hovedsakelig er det vel helst slik  at jeg blir overlykkelig om det dukker opp kommentarer….

Jepp, jeg ELSKER  å få kommentarer    😀

Da jeg startet denne bloggen var jeg inne i en intens hagegal-periode, derav navnet.  Nå er det mindre intenst, og jeg er mer over i fasen »gjøre hagen mindre arbeidsintensiv».

Om hagen min:
Tomta er på nesten 2 mål, og ligger litt over og tilbaketrukket fra kysten i Grimstad, men vi ser havet og horisonten – heldigvis.  2 mål høres mye ut. Halvparten av hagen er blåbærlyng og furuer, og lyder det stilige navnet «Skoghagen». Resten kalles «Hagehagen».  Når vi så trekker fra hus, terrasse og garasje står vi igjen med en hage som ikke er særlig stor, men holder lenge for meg.

Velkommen innenfor! Håper du vil trives her hos meg 🙂

 

oktober 2021
M T O T F L S
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer