Fruktig fredagskveld

Fruktig fredagskveld

Jeg har latt meg inspirere av Gunda igjen, og i kveld har jeg dermed hatt et herlig anfall av husmor igjen.

Det er nærmere bestemt hennes Nektarinsyltetøy jeg har forsøkt meg på. Foreløpig har jeg en mistanke om at de oppgitt 10 min koking i oppskriften ble for lite, og er forberedt på nytt oppkok med litt mer pektinpulver i morra. For øvrig brukte jeg sukker med ferdig tilsatt pektin og sitronsyre.

Men smaken! Den er det ikke noe å si på     😀

2 kommentarer til «Fruktig fredagskveld»

  1. Viss nektarinane ikkje er ordentleg modne er nok 10 minutt litt kort, ja. Av og til er dei nærare kålrot enn frukt, og det er vanskeleg å fange dei i dei fem minutta frå dei er ferdig modne til dei er mygla. 🙂

  2. Hærlig!

    Jeg ble helt fascinert over hvor «syltete» nektarinsyltetøyet ble til slutt. Kanskje en tad bit for mye pektinpulver her da 😳 Men det var godt ja, så lenge det varte 😉

    Er ellers hektet på eplesylta og prøvde en kurg med litt «kjedelige i smaken» jordbær i dag, og håper de gjør seg bedre som sylte. Ahh, gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *