Mona di Orio – Les Nombres d’Or Ambre

Mona di Orio – Les Nombres d’Or Ambre

Så er den gjort, dette halvårets parfymeinvestering.  Jeg har til en forandring spart opp kroner til å kjøpe denne flasken, og har bestilt rask og dyr shipping i tillegg,  så den kommer nok snart deisende. Før påske hadde vært fantastisk.

Dette er en myk, varm, woodsy, innsmigrende, pudret, lett blomstrende og passe dyp amber som det går fint an å bruke på dagtid.  Ganske uimotståelig, og av typen duft som skaffer komplimenter…    Nå har jeg brukt opp to testere, og var mer enn klar for min egen flakong.

Duftnotene som oppgis er: Atlas cedar, ylang-ylang, benzoin, Tolu balsam, amber og vanilje.  Noen oppgir å kjenne en mandelnote der også.

Mona di Orio, som har skapt denne duften og flere andre i samme serie, døde i desember 2011, helt uventet i forbindelse med en liten rutinekirurgi, bare 42 år gammel. Veldig trist, -hun skapte mye vakkert og det var ventet store ting av henne.

3 kommentarer til «Mona di Orio – Les Nombres d’Or Ambre»

 1. Grattis Britt Åse! Tipper den vil innkassere komplimenter på løpende bånd 😉

  Kjenner at jeg knuger godt om mine MdO’s og gleder meg utrolig masse til litt mer varmere springy-weather, for da er det Nuit Noire sesong. Purrrfekt 😀

  Så trist!
  Slik jeg har forstått det så har Maison Mona di Orio noen triks på lager, spesielt en ny (ferdiglaget, men ikke lansert) duft snart klar skrives det..

  1. Ja, var det snakk om en roseduft, tro?

   (Nuit noire fikk jeg vel en prøve av fra deg, tror jeg. Ikke vellykket på meg så vidt jeg husker. Fint at ikke alt er like fristende, du!)

 2. I think so, yes.
  De har tweetet noen teasere som f.eks at hun skal ha jobbet med «blomsten» i noen år, men ikke noe definitivt altso. Vi får se.

  (Hehe, yup den kom herfra. Temmelig spesiell, tung og vel.. skanky-dirty. Så jeg skjønner deg godt der altså. Kan ikke noe for det her, den er bare gårgjøss! Åja, da hadde vi nok slitt litt 😆 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *