Neglelakkprat; Essie på salg

Neglelakkprat; Essie på salg

 

Jeg var innom Cubus som snarest i ettermiddag, og oppdaget:
a)  de fører Essie, og
b) de selger alle Essie-lakker nedsatt med 25%

Det ble tre stykker på meg;  den du ser ovenfor som heter Lapiz of luxury, en kraftig ferskenrødrosa ved navn Peach Daquiri og en kjølig tyggisrosa med det cute navnet Lovie dovie.  Alle er kremlakker.

Jeg har foreløpig kun testet den blå. Den er veldig lett og grei å legge, dekker helt fint med to strøk, og penselen er bred og gir bra kontroll.  På bildet altså 2 strøk, med en eller annen forsterker under og Poshe herder over, og litt olje på neglebåndene til slutt.  Fargen på bildet slik den gjengis på min skjerm stemmer med den virkelige fargen.

 

5 kommentarer til «Neglelakkprat; Essie på salg»

  1. Fiiin farge, jeg driver å jåler meg med coco blue om dagen. Sånn herder, er det sånn som tørker lakken fortere? Og hvor får man kjøpt det? Og heter den Poshe eller noe mer?

    1. Hei, Snuffeldyret 🙂
      Ja, det er en topcoat som både beskytter den fargede lakken og herder den/bidrar til rask tørking samtidig. Den jeg bruker nå heter Poshe Super-Fast Drying Top Coat, og jeg har vel kjøpt den fra http://www.transdesign.com/index2.asp (velg Treatments i venstremenyen og deretter Poshe i merkevaremenyen som dukker opp høyt oppe på siden) eller fra http://www.nailetc.com/fadrtopco.html

      På jobben i dag så jeg lakken i et annet lys, og der var den lysere og knallblåere, men fremdeles ikke for høyrøstet. Fornøyd med denne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *