Planer om å shoppe på iHerb for første gang?

Planer om å shoppe på iHerb for første gang?

 

Nettbutikken iHerb (www.iherb.com) tilbyr et digert utvalg av te, krydder, hud- og hårpleieprodukter osv osv, til veldig greie priser.  Jeg har vært kunde der en stund, og kjøper alt jeg trenger av dusjgele, deodorant, body lotion og te + div annet der.  Nå er det slik at du – hvis du skal handle der for første gang, får rabatt hvis du bruker min kode, som er BIB827. Dette er en kupongkode som du registrerer ved utsjekk i kassen.

I dag har jeg fått mail derfra om at inntil videre  (vet ikke hvor lenge tilbudet gjelder, altså )  får du ved å oppgi koden ved førstegangskjøp:

  • $10 avslag på kjøp over $40
  • $  5 avslag på kjøp inntil $40

I tillegg får du gratis frakt for pakker som veier 1814 gram eller mindre, når verdien er mellom $60 og $80.  Jeg har sjelden ventet mer enn 2 uker på varene mine fra iHerb, så de er temmelig effektive.

Det jeg får ut av det hvis du bruker min kode, er en «premie» på 4% av din kjøpesum.

Nå er det ikke så himla viktig for meg med denne premien til meg, men det er jo alltid ok med litt avslag når man shopper, og jeg vil ikke la være å nevne at det eksisterer en slik ordning for den som oppgir kupongkoden sin.

iHerb selger hovedsakelig det de kaller «naturlige» produkter. Det er mye økologisk, og hudpleieprodukter / deodoranter uten parabener og andre helseskadelige tilsetninger.

Mine yndlingsprodukter:

Dusjgele med papaya og kokos

Furu- og salvieduftende dusjgele til min kjære

Deodorant med aloe vera og mandel

Økologisk fersken-te

Sukkerskrubb med mango og ingefær til hele kroppen

Skikkelig god body lotion!

Jeg har også testet ut diverse vaniljeekstrakter, som jeg er godt fornøyd med, og har planer om å se nærmere på krydderutvalget etter hvert  😀   Hvis du lurer på noe, så bare spør. Jeg skal svare etter beste evne 🙂

Happy shopping!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *