Glede seg til vår og sommer

Glede seg til vår og sommer

I forfjor/fjor strikket jeg en jakke i alpakka-ull, som jeg har brukt veldig mye. Varm og deilig, og akkurat passe lang og passe alt mulig.  Men, jeg har drømt om å strikke den i garnet som er oppgitt og avbildet i oppskriften, og garnet ble bestilt i all sin prakt, og ankom i juni.   Nå er jeg omsider godt i gang, og har vent meg til å strikke med det litt stive lingarnet, som gir et litt mer rotete maskebilde enn ullgarn, men pytt – det går seg nok til.  Dette skal bli jakken for lange sommerkvelder og -netter, når tempen er akkurat sånn at det er godt å hylle seg inn i noe passe lunt.  Det gleder jeg meg til, nå som jeg holder på med mønsterpanelet som går fra ribbefeltet i livet, og opp til halskanten.  Gleder meg til den er ferdig og jeg kan ta den i bruk!

4 kommentarer til «Glede seg til vår og sommer»

    1. Hoho! de der så kanskje litt – hva skal vi si, -vel utfordrende ut? Aldri si aldri, forresten. Plutselig får man en raptus 😆

  1. Lingarn bør strikkes med pekefingerbeskyttelse, men jeg tenker det blir både flott og bekvemt til sommeren. På tide jeg selv kommer meg ut av sokkemodus… 🙂

    1. Jeg har tenkt jeg skal inn i sokkemodus snart, jeg. Ellers sliter jeg bare ut mitt ene hjemmestrikkede egenstrikkede, som jeg elsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *