4.søndag i advent – Advent med Bach

4.søndag i advent – Advent med Bach

Ennå er det en ukes tid med jobb og hverdag før det er jul på ordentlig.  Er du litt travel og stressa?  Sett deg ned og hør på siste avsnitt i min førjuls gjennomgang av juleoratoriet til Bach. Jeg synes i alle fall det får skuldrene så deilig ned  🙂

I dag får du høre resitativet Ja, ja! mein Hertz, koralen Ich will dich mit Fleiss bewahren, deretter resitativet Und die Hirten kehrten wieder um, fulgt av koralen Seid froh, dieweil, før det flotte koret Herrscher des Himmels får avslutte julekantatene.

Ja, ja! mein Hertz
1-32 Christmas Oratorio, BWV 248, Pa

Ich will dich mit Fleiss bewahren
1-33 Christmas Oratorio, BWV 248, Pa

Und die Hirten kehrten wieder um
2-01 Christmas Oratorio, BWV 248, Pa

Seid froh, dieweil
2-02 Christmas Oratorio, BWV 248, Pa
2-03 Christmas Oratorio, BWV 248, Pa

God søndag!    🙂

2 kommentarer til «4.søndag i advent – Advent med Bach»

  1. Gratulerer med blogg på eget domene 🙂
    Det ser flott ut!
    Jeg føler meg noe stresset når det gjelder juleforberedelser ja .. Har hatt en lettere migrene over flere dager, og i tillegg jobbet ekstra i helgen. Regner med å få opp farten nå. Det ordner seg som regel 😀 Fortsatt god bedring til deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *