Jaja, neglene er i alle fall røde

Jaja, neglene er i alle fall røde

OPI Alis big break

 

Det er sannelig begrenset med julestemning hos oss så langt. Det er jo jeg, Quinden, som står for slike ting som kongerøkelse, svibler, julegardiner, azaleaer og hippeastrumer, litt vinduspynt, rett farge på stearinlysene osv., mens han, Mannen, bringer juletreet i hus.  Sistnevnte er gjort i ettermiddag, og nå ligger det et voldsverk av en edelgran ute ved garasjeveggen.  Den må stusses, that’s for sure – det er høyt under taket i deler av stua her, men noen slags bedehusdimensjoner har vi tross alt ikke.  Mens altså alle “kvinnejobbene” foreløpig ligger ugjort formedelst min nesten ukelange forkjølelsesinfluensa eller hva det nå er.  I dag er formen såpass at jeg har besluttet at vi kan forsøke oss på førjulsselskapet hos vennene i kveld. Derfor de røde neglene.

 

Juletreet2010

7 kommentarer til «Jaja, neglene er i alle fall røde»

 1. Gratulerer med ny flott blogg 🙂 lekre røde negler du har passer utmerket i juleselskap disse tenker jeg.
  Vet ikke om det bare er hos meg, men på teksten på bildet øverst i bloggen forsvinner H’en i Hagen. Bildet er for bredt for, går jeg ned på 75% derimot ser jeg hele.

 2. Ja, jeg har satt opp bloggen til å være ganske svær, -og får jeg mange sånne tilbakemeldinger må jeg jo vurdere å bygge om litt, men jeg ser det an. Jeg har diger skjerm sjøl, og da tror man jo gjerne at alle har det samme.

  Ellers takker jeg pene ord, både om blogg og negler 😀

 3. Du er så herlig å lese! Hi hi søstra mi. Jeg har bakt store gode brød og laget delfia-kake. Så nå begynner det. Inspirerende negler forresten.

 4. Det har med skjermstørrelsen å gjøre,ja. På min lille nettpc forsvinner halve bildet og halve tittelen på bloggen din. Har du definert fast bredde på headeren din?

  1. Ja, nå skal vi se. Jeg hadde definert flytende bredde på layout, men ikke satt max visningsbredde. Nå har jeg satt ned max visningsbredde til 1250px, og likevel forsvinner bildet delvis på den lille «sofapc-en» vår.
   Jaha, då skal vi sjå…

 5. Sånn. Nå har jeg endret toppbildet, og må si jeg ble mye mer fornøyd. Jeg kommer sikkert til å lage nye utgaver ifht plassering av teksten i bildet – den er hakket for liten og ligger litt for høyt oppe, synes jeg.

  Dere, da? Kan dere se bloggen som den skal se ut nå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *