Mitt eget, lille ikon

Mitt eget, lille ikon

Det er mangt man skal klare sjøl når man går over til blogg på eget domene, bl.a. må jeg selv lage og legge inn det lille ikonet som ligger ved siden av bloggnavnet øverst i arkfanen i nettleseren. Jeg har brukt denne sjøgrønne B-en i flere år nå, så jeg hadde lyst til å ha den med videre.

StorB128x128Gronn

 

Så har jeg rotet rundt en del for å finne et sted hvor man kan lage sitt eget favicon, som det heter, og etter en del prøving&feiling fant jeg dette stedet,  hvor alt løste seg lett og greit. Jeg tenkte at flere kanskje kunne ha nytte av denne infoen, så skal du lage ditt eget favicon, anbefaler jeg:

Favigen favicon generator

8 kommentarer til «Mitt eget, lille ikon»

 1. Morsomt med favicon 🙂 Har bare en ferdig marihøne på min egen (og synes den er søt), men er fornøyd med den på Herredshuset legesenter og noen av de andre sidene jeg har laget 🙂
  Du har vært riktig flink. Er det ikke gøy å bestemme alt selv?

  1. Kjempegøy å bestemme alt selv 😀
   Hadde ikke du hatt den marihøna så hadde jeg muligens gått for den, men jeg er storfornøyd nå.

 2. Stilig!
  Liker alt som kan gi det lille ekstra, så denne infoen bokmerker jeg 🙂

  Gratulerer med «ny» blogg, linken er nå oppdatert inne hos meg 😉

 3. Men det er fortsatt noe rart med «Follow this blog»-innstikket ditt. Får samme feilmelding. Har gått inn på FB og endret status der, da vil jeg tro det funker – men det må være noe som er feil satt opp her, tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *