Filformat/nettleser/musikk; kan du høre denne musikkfila?

Filformat/nettleser/musikk; kan du høre denne musikkfila?

HildeG kunne ikke høre Händel-fila jeg la ut på torsdag (m4a), og jeg konstaterte at det antakelig har noe med nettleser å gjøre.  Jeg fikk ikke fila opp i IE selv, men bruker vanligvis Google Chrome.

Kan du høre denne fila (det er en m4a-fil)?

11 Requiem in D Minor, K. 626_ V. Sa

Hva med denne (dette er en mp3-fil)?

044 – Ray Charles – Georgia On My Mind

Takknemlig om du legger igjen et svar til meg med info om hvilken nettleser du bruker, jeg har lyst til at flest mulig skal kunne høre musikken jeg deler!

7 kommentarer til «Filformat/nettleser/musikk; kan du høre denne musikkfila?»

  1. Det har nok med nettleser og eventuelle musikkspillertillegg man har lasta ned. Jeg tror jeg leste det blogginnlegg på kontoret eller på den lille minipc’n – hvor sånt er mangelfullt. Nå sitter jeg på hovedmaskina i stua, og her hører jeg alt samma 🙂

  2. Det var nok de litt trange forholdene på jobben hos Hilde som utløste bekymringen her. 99% av oss har vel installert det vi trenger for å kunne høre omtrent det vi vil.
    Veldig fornøyd med det 😀
    Takk for bidragene !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *