Pastasalat med laks og kamskjell

Pastasalat med laks og kamskjell

Pluss litt til. I går var jeg sugen på en skikkelig god pastasalat, så jeg mintes noe jeg fikk hos en venninne nylig, og gikk til aksjon i fryseren, hvor jeg fant en pose med noen kamskjell som er blitt liggende, og en pakke med laksefileter.  La dem til tining, og fartet til butikken, hvor jeg kjøpte en pakke ruccolasalat, en bunt vårløk og et brett med veldig gode minitomater.

Sånn gjorde jeg:

Kokte en passe mengde penne (rørpasta) og skylte dem.

Skylte og tørket salaten, og blandet med en ganske liten mengde dressing av olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.  Blandet den ennå lune pastaen ned i salatbladene.

Hakket 3 stilker vårløk grovt på skrå, og delte tomatene i to.

Så delte jeg laksen i store “gaffelbiter” som jeg stekte i panne med litt olje. Når de var ferdigstekt la jeg dem i salatbollen. Deretter stekte jeg kamskjellene helt raskt i pannen, krydret med salt, pepper og en anelse frisk sitronsaft. Da de var passe stekt la jeg dem også i salatbollen.
Til slutt svitset jeg tomat og vårløk i stekepannen og deretter i salatbollen med dem også.

Blandeblande, og nytenyte.  Jeg har ingen bilder, men kan love at det var kjempegodt!

One thought on “Pastasalat med laks og kamskjell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *