14 kommentarer til «Pluss 5,8 i skyggen, og stigende»

 1. Jeg er LITT bekymra for mengden av hvitt pulver ved siden av stolen der… men resten ser HELT toppers ut!
  Det er håp…

  1. Visst er det håp, og den haugen rett bak stolen der, den er borte nå. Min kjære ønsket en liten utvidelse av tumleplassen, og da ble det det 😀

 2. Hmm, jaa!!!

  Fem grader her, men fulgt av vind og regn. Men med mildværet kommer muligheten til å komme seg inn i drivhuset som har vært igjenfrosset siden i høst…:)

 3. Det er kjempeflott i dag, skikkelig vårsøndag. Det gjør godt. Bortsett fra fredag har denne ferieuka vært ypperlig og dagens avslutning er ekstra flott. 🙂

 4. Det ser aldeles praktfullt ut! Her har det vært strålende sol i hele dag, men ganske kaldt -4/5. Mannen min har begynt å måke terrassen! Det betyr at den forhåpentligvis i ukene fremover og påsken spesielt, kan brukes!

  1. Det var helt praktfullt. Følelsen da jeg gikk ut der i dag var imidlertid helt rar. Jeg åpnet døren og gikk ut, og siden jeg betraktet alt det der hvite, gikk det mange sekunder før det gikk opp for meg at jeg ble kokvarm på høyre side av kroppen. Da hauket jeg begeistret til min kjære: kom uuut! sola varmer!!

   😀

 5. Slår deg på varmegradene – vi var oppe i 8 i skyggen i havgapet. Men du slår meg på kosen, hos oss gikk det ikke å sitte stille i kulingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *