Timber!

Timber!

I dag gikk den digre bjørka som har stått i staudebedet og drukket opp alt det viktige vannet for de rundt seg. Peoner for eksempel, og roser.   Men, nå er det slutt.

Før:

Timber_0888

og etter:

Timber_0980

Jeg skal innrømme at det føles litt rart, og at det ser ganske tomt ut, men det gir seg nok fort.

Det var litt av en jobb å kave seg rundt nede i hagen i dag, i snødybde på godt over meteren de fleste stedene, så vi kommer sikkert til å kjenne det i diverse muskler i morra.

En “liten” feilberegning medførte at treet datt 90 grader på der det var tenkt, så dermed gikk toppen av hjertetreet. Det var til gjengjeld den eneste skaden så vidt jeg har kunnet fastslå, og det er jeg virkelig fornøyd med. Sånn tømmerhogst kan være ganske skumle greier.  Men, han er nå flink, han kjæresten min. Og sterk  😀

Timber_0934

7 kommentarer til «Timber!»

  1. Sitat: «det ser ganske tomt ut, men det gir seg nok fort.».

    Tro du meg; det gir seg VELDIG fort. 🙂 Smart løsning!

    (Det med feilberegning av fall skal jeg ikke kommentere, slike feil gjør ikke ekte vedhoggere ;)).

  2. Ja, det ble deilig, dette her. Jeg tror det var Berit som sa at hagen vil bli mer et rom når bjørka forsvinner. Det tror jeg hun har rett i, og bedene lengst nord i hagen (hehe, høres ut som jeg snakker om en park) vil få myyye mer sol. Det er en god ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *