Nettshopper garn

Nettshopper garn

 

Jeg har fartet litt rundt på diverse håndarbeidssteder i dag. Det er litt farlig, slikt, for jeg fant dette nettstedet, www.allnoro.com, hvor de hadde veldig mye fint.  Som en slags start, bestilte jeg disse:

2 x 50 g Kureyon

Kureyon #215 - Click Image to Close

 

1 x 100 g Kochoran

Kochoran #46 - Click Image to Close

1 x 100 g Iro

Iro #78 - Click Image to Close

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal bruke garnet til, men jeg finner sikkert på noe. Skjerf eller noe rundt hodet eller noe. Det er lekre garn, Kochoran består av ull, silke og angora, Iro av ull og silke, og Kureyon også av ull og silke.

Det kan tenkes at jeg velger å strikke rutestrikket skjerf av noe av dette – jeg fant et fantastisk fint et på Ravelry (entrelac), – vi får se.

Likte du dem?

5 kommentarer til «Nettshopper garn»

    1. Jeg har. Men jeg må trø litt varlig, tror jeg – i tilfelle jeg går lei. Aldri godt å vite. Nå strikker jeg blå tunika. Se stash på Ravelry…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *