På tur: Operaen

På tur: Operaen

opera21

 

Bildet  forestiller toppen på veggen inne i atriet / uteplassen til de ansatte i Operaen. All kunst i huset er integrert (unntagen bysten av Bjørn Simensen), og dette er en slags skulptur eller hva man skal kalle det, som forestiller vevmønstre ordnet i rapporter. Litt sånn blindeskriftaktig, som endrer seg etter hvor man står ifht mønstrene og hvordan lyset er.
Fascinerende!

0 kommentarer til «På tur: Operaen»

  1. Kniiis – da jeg så bildet tidligere i dag – før det kom forklarende tekst til……da lurte jeg på om du hadde lagt ut DNA-profilen din ;D

  2. Hei du 🙂
    Jeg tenkte jeg skulle ta med noe om at jeg er veldig ikke på linje med deg der. Jeg synes bygget er fantastisk og vakkert og … rent. Det tar deg i mot og gir opplevelser hvor du enn snur deg, opplevelser som for en stor del er veldig åpne for fri tolkning. Jeg ble helt andektig, jeg. Men, ikke sant, det blir jo kjedelig hvis vi skal være så enige om alt mulig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *