Helleborus i “trengsel”

Helleborus i “trengsel”

Det begynner å bli noen av disse i hagen min nå. Derfor tenkte jeg at jeg måtte ha et sånt flytebilde i dag.  Er de lekre eller er de lekre?  😀

DSC_0003

0 kommentarer til «Helleborus i “trengsel”»

  1. Me like!! Veldig flotte de der. Ser at jeg må ha flere!! Dvs.. noen, har bare en fra en dekorasjon jeg fikk. Kommer hver vår med kun et blad. Ingen eksakt fryd akkurat.

  2. Sukk hjerte, men brist ikke..
    Hvordan har de det? Jeg har tre, men klarer ikke å finne riktig plassering.

  3. Å, Britt Åse da! De var jo aldeles nydelige der de flyter omkring. Det var kjempelurt, jeg synes det er litt vanskelig å nyte dem fullt ut når de liksom står der og kikker i bakken. Takk for god tips!

  4. Tusen takk for (i aller høyeste grad forventede 😉 ) vakre ord om vakre blomster.
    Jeg har dem stående sånn litt her og der, jeg. To (den mørkeste og den hviteste) i krukke, og de andre i div. bed, hvorav ett på nordsida av huset og ett nede i hagen på vestsida hvor det er lunere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *