Innkjøp

Innkjøp

I hovedstaden i går. Rakk innom den kaffe- og tebutikken i Grensen på vei til bussen hjem. Chai og Rooibos ‘Cape Town’. Og en fin boks til hver av dem.  😀

Te

Etterpå smuttet jeg innom Glasmagasinet og ervervet noe småtteri fra MAC. Hehe!

Venter veldig på pakken med “Y” fra YSL som skal være underveis fra over there. Veldig utålmodig – særlig etter at jeg fant ut at den ikke føres i Norge lenger. Hvordan kunne jeg gi fra meg alle de duftene den gangen?! *himler med øynene*

0 kommentarer til «Innkjøp»

  1. Ja, det gjeld å nytte høvet! Den butikken i Grensen er veldig fin. Eg gler meg til å lukte på Y neste gong vi har sniffetreff! Eg ga bort ei flaske Beautiful, ei flaske Knowing og ei flaske Spellbound i ei rydding ein gong. Forferdeleg…

  2. Gratulerer med Y! faktisk en av mine favoritter det. Til og med flasken er flott, minimalistisk og klassy! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *