Cathedral

Cathedral

Anne-Marie har bilder fra Winchester Cathedral i bloggen sin i dag.  Da husket jeg denne, som var en av de sangene som tok litt rotta på meg for 100 år siden. Fra albumet ‘Deja vu’, så vidt jeg vet.  Jeg liker vel egentlig best den opprinnelige, naknere versjonen, men likevel.

På med headset, skru opp lyden og nyt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Tt50rSPw2qI]

 

For Spotify-brukere:

Cathedral – LP Version

0 kommentarer til «Cathedral»

  1. Ikke helt mine favoritter, men denne sangen er bra. For øvrig fra albumet CSN, ikke Déjà Vu dersom man skal være litt pirkete. 😉

  2. Skjønt; det er nettopp slik (mer eller mindre meningsløs) tilegnelse av faktakunnskap som gjør at jeg enda aldri har vært på det tapende lag i TP eller diverse quizarrangementer… Jaja, man kunne lidd en verre skjebne. 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *