Glamorøs jul

Glamorøs jul

tackylights

For noen år siden kom vi skade for å kjøpe og ta i bruk utebelysning med fargede pærer.  Egentlig synes vi at slike lys er litt i overkant, for å si det slik, men vi tenkte ‘’skitt au!’’, og siden har de fargede hatt fast plass i kjeglegrana.  Da vi tok dem ned etter forrige lys-i-buskas-sesong så vi at levetida for glam-lysene våre var over, så vi gikk en tur i butikken her om dagen for å kjøpe nye.  Planen var å kjøpte de uten farge denne gangen, men jammen har vi klart å ta feil i hylla og tatt med oss enda en slynge med farget lys.  Vel – da er det blitt tradisjon. Ferdig med det. 

Bonus:  ikke bare er det farge på dem, men vi kan velge å la dem blinke!!!  Hahahaha  Gapskratter – vi tenker at det skal bli riktig festlig utenfor døra her når slekta kommer på middag første juledag !

5 kommentarer til «Glamorøs jul»

  1. For noen år siden klarte jeg ved en feiltagelse å kjøpe en lyskrans til døra som hadde både faste lys og blinkende tivoli lys. Jeg slo av tivolilysene og Herr Sønn slo dem på. Etter’ en stund ble jeg på et underlig vis glad i tivolilysene og ble pittelitt ulykkelig da de tok kvelden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *