2. adventssøndag

2. adventssøndag

Andresondag

Her begynner sviblene, som jeg kjøpte litt seint, å titte opp mellom bladverket.  Svibler er en av yndlingsblomstene mine hele året, tror jeg – de understreker juleforventning, setter en nydelig spiss på tunbedet i våren og forsommeren, og jeg kjenner igjen duften i noen av parfymene mine.   Julegardinene på kjøkkenet er på plass, som antydet for en uke siden, og jeg har plassert ut alle telysholderne som bare får være framme i jula.   De nærmeste ettermiddagene nå blir nok benyttet til anskaffelse av de siste julegavene, – noe skal jo sendes også – og det er like greit å ordne det aller meste av matshoppingen også nå i god tid.  Det er besluttet at årets julesmåkake skal bli kokosmakroner.   Det blir ikke før neste helg at de blir bakt, så slipper vi så langvarig fristelse  Smilefjes som blunker

 

Dagens Händel;  He shall feed His flock

3 kommentarer til «2. adventssøndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *