Stem Strandafjellet fram til Times Square!

Stem Strandafjellet fram til Times Square!

 

Synes du, som meg, at dette flotte bildet fortjener å være Norges-reklame på Times Square i New York sammen med tre andre, fine bilder?  Det synes du så klart Smilefjes.  Da må du være med å stemme det fram.

Avstemming  HER   (litt ned på siden)

 

Forklaring, sakset fra Dagbla’:

Gjennom en storstilt konkurranse har turister på Vestlandet lastet opp over 6000 bilder av sine beste opplevelser i sommer. Over 20 000 nordmenn har stemt over 40 000 ganger på de beste bildene og de flotteste stedene i Fjord Norge regionen.
Nå er Vestlandets ti beste opplevelser kåret. Fire av de ti bildene skal vises på Times Square i New York under en storstilt markering neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *