Nå har stripene fått farger

Nå har stripene fått farger

blåstriper

Etter megen grubling og drøftelser både her og i den mer håndgripelige verden har jeg nå endelig klart å bestemme meg.  Som du ser; en slags melert, dempet mørk blå, i kombinasjon med en melert grønnlig, mellomlys blå.  Jeg føler at begge har en brunlig tone i meleringen.  Sammen tenker jeg meg at de vil bli fine til hverdags når man har på seg dongeri, så takk for den tanken, Åshild. Nå må jeg bestemme meg for om jeg skal bygge litt om på oppskriften jeg har funnet, slik at den passer for tynnere pinner og garn, eller om jeg skal strikke av dobbelt garn.  Heller foreløpig helst mot det første, siden jeg virkelig elsker å strikke med tynt garn på glatte, tynne pinner.  Garnet er Holst Noble-Geelong/Cashmere i fargene Denim og Loch, og jeg har i alle fall nok!  På bildet ser du til sammen 1 kg. garn…

One thought on “Nå har stripene fått farger

  1. Det blir veldig fint Britt Åse, skikkelig sånn skjærgårdslunt. Fikk meg i tanker om strandnelliker i salt sjøluft enda det har jo ingen sammenheng med fargen. Deilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *