Første søndag i advent

Første søndag i advent

 

Nå er vi der snart igjen.  I år vil jeg forsøke å roe skikkelig ned, og nyte førjulstida skikkelig, med mye god musikk, og kanskje en og annen konfekt- og/eller kakeproduksjon.  Advent starter for mitt vedkommende med konsert i Fjære kirke i kveld. Vi skal synge  Messias av G.F.Händel, så nå vandrer jeg rundt i huset og strekker og tøyer på kjeven og resten av kroppen, mens jeg driller de siste tonene som ikke helt hadde fått satt seg ennå, oppdaget jeg på generalprøven i går kveld.  Det er fint med generalprøver!   Siden det er Messias som står på programmet, kan det vel passe at første adventssøndags-musikken i år blir det så berømte Hallelujah-koret.  Nyt  😀  (og velkommen til konsert kl.19:00, bor du i nærheten) !

– og i det jeg lagrer begynner snøen å drysse 🙂  Så passende!

 

Hallelujah!  Monteverdi-koret / English baroque soloists / John Eliot Gardiner

(Lenken går til Spotify)

 

2 kommentarer til «Første søndag i advent»

  1. Messias er da vel litt av en styrkeprøve, er det ikke? Altså et vanskelig stykke å synge? Halleluja-koret er jo noe helt eget da, veldig julestemning med en gang jeg hører det.

    Lykke til på konserten og generalprøven. Og så håper jeg du får en brillefin adventsstid, med masse kos, og minimalt med unødvendig styr 😀

  2. Jo, en styrkeprøve. Nå er det »overstått», og det er julefri for koret. Det gikk vel sånn tålig i kveld, tror jeg. Gledelig med full kirke og suverene solister!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *