Påskeblomstene på plass

Påskeblomstene på plass

De er ikke så gule, det er riktig, men søte, det er  de i alle fall.  Jeg var innom gartneriet en liten tur i går. Skulle bare ha en bukett tulipaner, men vi vet jo hvordan det er med slikt  😀   Perleblomstene over ble med, og  og både tulipaner og påskeliljer til vase,

– samt noen påskeliljer og tusenfryd til å pryde med ute også.    Det  var innmari koselig å stå ute i sola og ståke med jord og potter igjen!

Det er ikke varmt ute lengre, vi må kle på oss skikkelig når vi skal på skogturene våre, men sola skinner og livet er godt, og når jeg sitter inne med bok, pc og strikketøy kan jeg nyte solvarmen i sofaen i stedet, og mumse noe godt til kaffen.  God påske!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *