Stillesøndag

Stillesøndag

En sånn søndag hvor nesten alle krav er fordampet.  Jeg tusler i sofaen med strikketøy, mens jeg hører på Anne-Cath Vestly lese barnetimeminner for meg på Spotify, og  min kjære har lagt i vedovnen nede. Den knepper og mumler og dufter litt av svidd støv og tidlighøst.  Ute er det trøstesløse 10-12 grader og silregn, og jeg er takknemlig for at jeg slipper å gå ut hvis jeg ikke har lyst  🙂

2 kommentarer til «Stillesøndag»

  1. Takk for at du besøkte bloggen min og la igjen en kommentar. Dermed «oppdaget» jeg der her inne og kunne hygge meg med mange innlegg på en søndag i sofaen! Det var et riktig hyggelig første-gangs møte med Hagen på Hytta! Det blir ikke siste! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *