Dag 2 – Favoritt-ting

Dag 2 – Favoritt-ting

Veldig originalt, ja!  Jeg gikk ned på kjøkkenet og tok bilde av min elskede, kirsebærrøde Kitchen Aid, som gir veldig mye glede og tilfredsstillelse på ganske mange plan, jeg har fingret med mobilen og med fyllepennen, men det må bli pc-en, altså.  Jeg bruker den jo til absolutt alt! Kommunisere med venner, lagre og redigere bilder, se på bilder og nyte gode opplevelser om og om igjen,  finne ting jeg lurer på, lese nyheter, skrive,  dyrke hobbyer, osv osv.

Så, selv om pc-en er en uskjelt tidstyv også, så må det bli Dell vostro 1710 som er favoritt-tingen.  Nå har jeg vært litt sleip og lagt den beste fyllepennen foran treknuten jeg har head set-et på, så fikk jeg liksom litt bonus også   😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *