Dag 1 – selvportrett

Dag 1 – selvportrett

Selvportrett av morgentrett fjes med håret til alle kanter.

Tegnehånda er rusten, så portrettlikheten er såsomså, men jeg ville prøve, og det har jeg gjort.  Det er fascinerende å legge merke til hva man ikke legger merke til / velger å ta med av mindre flatterende trekk når man sitter slik  😉     Det er litt skummelt å skulle legge ut sin egen tegning (det er jo så mange som er så flinke!), men nå publiserer jeg før jeg rekker å angre!  Dette kvalifiserer jo til kategorien ‘dagens tegning’ også 🙂

7 kommentarer til «Dag 1 – selvportrett»

  1. Tusen takk, Hilde og Marit. Hehe! Venninnen fikk kikke på tegningen i går kveld, og jeg må si meg enig med henne i at «- men det ser da ut som en veldig ung jente!» 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *