Dagens dings

Dagens dings

Bakedings_redusert

 

Har du også vært i Tupperware-party og fått en sånn liten ekstragave av selgeren, og så slengt den i skuffen uten helt å vite hva den kan brukes til?  Det har i alle fall jeg.  Flere ganger har jeg hatt den framme for å kaste den i “ut av huset”-eska, men noe har holdt meg tilbake.

Siden i sommer har jeg skjønt at den er ideell til:  smuldre smør og mel til paideig, skrape deig av eltekroken på kjøkkenmaskinen, skrape ut av bakebollen, skrape sammen deig på bakebordet, få flotte bølger i håret…  hihihi, neida!  Men, altså – dette er et uglu bugly muliverktøy som jeg garantert ikke skal kaste, og jeg råder deg til å beholde din dings også.

One thought on “Dagens dings

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *