Skummelt!

Skummelt!

Siste innlegg på denne bloggen?
Jeg har eksportert Hagen på Hytta og importert til den nye Hagen på Hytta, – du får ikke adressen før jeg er ferdig! – og nå lurer jeg på om dette går som det skal eller om det blir helt fryktelig. Foreløpig har noen poster fra 2008 dukket opp på forsiden av den nye bloggen. Hva med «nyeste først», hva?!
Jeg biter negler, og tar og legger opp en gardin mens jeg venter.

Driver den og importerer/installerer så lenge det står «importing»?

5 kommentarer til «Skummelt!»

  1. Tenker det går fint, jeg 🙂 Lykke til! Håper du blir fornøyd da, siden jeg føler meg litt medskyldig i å ha lurt deg til å hoppe i det.

  2. Ja – den gjør nok det, og det tar sin tid. Men PASS PÅ at du ikke sletter gamlebloggen før du har flyttet bildene over. Eventuelt kan du la gamlebloggen ligge og la bildene lenke dit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *