Grrrr!

Grrrr!

Det er ikke så greit, skal jeg si deg, når man sitter sånn med hodet fullt av bomull, frossen, med 26 grader pluss i heimen, å skulle få til dette med ny blogg på eget domene sånn i en håndvending. Det er så mange ord jeg ikke kan fra før! Og så mye å velge i! Stønn.
Nå har jeg holdt på i 4-5 timer med å forsøke å finne ut hvordan jeg får lagt den fine, fargede bakgrunnen min i den nye bloggen. Ikke tale om. Finner ikke. Det verste er at jeg har ikke en eneste avledningsmanøver å ty til. Jeg mener – vanligvis vil man (jeg) jo kunne ta en liten sniff av en duft eller fem, ikke sant. Men nå? Uten luktesans?! Fyttigamperævva.

For en halvtime kjente jeg plutselig at nesa letta. Da styrtet jeg inn og fant den nye parfymen som kom i posten i dag, Femme, og sprayet en liten dusj på håndleddet. Jeg rakk akkurat å kjenne en svak avglans før luktesansen forsvant igjen. Nå trøstedrikker jeg et glass rødvin, som kjennes kjølig i munnen, og spiser popcorn, som kjennes popcornaktig ut i munnen. Og kanskje litt salt.
Jaja, -bare jeg får igjen sansenes bruk til lille juleaften hvor min elskede og jeg skal innlede jula med å spise en lille fleskesteg, så er det greit.

5 kommentarer til «Grrrr!»

 1. Næmmen detta var jo flott?!!! Synes du er god jeg!
  Bare google skifte bakgrunn wordpress.. eller noe i den duren. Så finner du det sikkert. Jeg skjønner ikke bæret av wordpress selv, så jeg skal ikke si noe. Hehe.

  1. Jau, takk skal du ha, Charlotte, men det vi holder til på her er fortsatt gamlebloggen, ser du. Jeg har ikke publisert ennå. Jeg må i det minste ha på plass et anstendig toppbilde før jeg gjør det – og eksportere innholdet i den gamle over i den nye.

   Det går seg nok til til slutt. Når tempen og temperamentet legger seg litt mer til ro…

 2. Hehe — utålmodig er ikke noe fremmedord, skjønner jeg!
  Men du har jo tre spalter! Tudeluuuu!
  Innhold i dem! Tattatata!
  Oversikt over hvor du lagrer rødløken! !!
  og mange dager igjen av bloglivet!

  Mao – ingen medfølelse!

 3. Det var nå også ei tid på året å sette seg inn i nytt fagstoff. Bare 6 dager igjen til juletrepynting, jente!
  Ingen sympati for bloggfrustrasjonene, du kunne venta til romjula. Derimot kan du innhente all mulig medfølelse for tett nese.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *