-så sier du B

-så sier du B

Et par av dere forlangte billedbevis vedr alle de nye skoene jeg anskaffet her nylig. Nå har jeg vært på trammen med sko og fotografikamerat, og dermed – og med ny erfaring om at det ikke uten videre er lett å fotografere sko:

De lave, svarte:

Lavesvarte

De lave, brune:

Lavebrune

-og de høye, svarte:

Høyesvarte

Jeg er svært tilfreds. Hælen på de lave, svarte er nøyaktig passe høy,  de brune kjennes som en yndlingshanske, og de høye er også helt komfortable   😀

Vel, you like?

12 kommentarer til «-så sier du B»

  1. fine sko! Og litt av et innkjøp, da? Selv ikke jeg har det med å kjøpe tre par på en gang (med mindre det er posesalg og jeg har med alle døtrene)… Rekorden er to, tror jeg.

  2. Lillesand er jo ikke langt, og jeg må jo østover en tripp når IKEA åpner…. Kan like gjerne ta 13 min til og svippe innom i Lillesand. Dyrt, dyrt, frykter jeg 🙂

  3. En av de ytterst få ganger jeg er misunnelig på det motsatte kjønn er når det gjelder skoutvalget. 😀 Dessverre er det ikke på langt nær så mye fresht på herresiden. Men heldigvis fins unntak og neste helg får jeg forhåpentligvis gjort unna høstens skoinnkjøp (og da er det gjerne fort snakk om både to, tre eller fire par. :D).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *