15 kommentarer til «Sauene på marken»

    1. Hehehe! Men seriøst; jeg gikk nettopp en tur forbi et beite med en saueflokk på, og de sto samme vei og beitet. Da slo det meg at sånn gjør de jo alltid!
      WHY!

  1. Kanskje fordi de er flokkdyr? Hvis de alle står samme vei, så er det mindre fare for at noen lager kork når de skal spurte avgårde i en eller annen retning? Og siden de er byttedyr, har de jo ett øye på hver side av hodet, og trenger dermed ikke å fordele retning for å oppdage rovdyr.

  2. I dette tilfellet trur eg du kan vere ganske sikker på at det har med mat å gjere. Særleg med tanke på at dei frivillig går gjennom gjørma i framgrunnen. Dei likar nemleg dårleg å skitne seg til på føtene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *