Luksus ved lunchtid

Luksus ved lunchtid

image

Ta coctailshakeren din (eller et glass med tett lokk), legg nedi noen isbiter, kald melk med ønsket fettinnhold (jeg har ekstra lett her, – veldig godt), og en eller to doser sterk espresso + en anelse sukker. Rist shakeren grundig. Hell innholdet over i et passe stilig glass, og sett nedi et sugerør.

Løfter grovbrødskiva med gulost til nye høyder 😀

0 kommentarer til «Luksus ved lunchtid»

 1. Det kunne jeg tenkt meg her jeg sitter på jobb og drikker lunken traktekaffe og venter på å gå i et møte…
  I går smakte jeg noe som lignet, men som er hakket mer usunt, men ikke desto mindre å anbefale:
  3 kuler kaffe-is (fra Charlotte is – beste isen du får tak i her til lands!)
  2 kopper espressokaffe
  2 dl melk
  noen isbiter

  i en blender, og vips har du verdens beste milkshake med kaffesmak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *