Noen flere roser

Noen flere roser

Jeg klarer ikke å begrense meg til de jeg viste i går. Rosene kvitterer virkelig  for dypere jord, skikkelig gjødsling, nok vann og rikelig med sol, for de blomstrer veldig nå, setter knopper som bare det, og stråler med de vakre blomstene.  Coupe d’Hébé og Rosa mundi er ikke i gang ennå, men her er

Charles Austin, som har gledet meg med 1-én rose pr år, sånn ca. Nå står den med to vakre + et par knopper til, ut fra det jeg kan se fra stien ved siden av bedet, hvor den er omgitt av et par peoner, et par clematis (Etoile violette og Nelly Moser) Brother Cadfael og Maiden’s Blush.

DSC_0026

Falstaff er i første omgang på banen med denne, som bøyer seg blygt mot jord. En annen grein kommer med mange, feite knopper.

DSC_0027
Brother Cadfael sprutevokste da hun ble flyttet, og ser ut til å gi superavling. Hun begynner i alle fall godt.

DSC_0039
  Helenae Hybrida er i full gang. Bilde fra i fjor, men like deiliglekker i år også  😀

Hagen280608 006

Maiden’s blush er underdeilig som vanlig, og koser seg tydeligvis etter å ha blitt kvitt sin dominerende nabo, kjempebjørka.  Hun blomstrer i alle fall mer heftig enn på mange år.

DSC_0025

Det får holde for denne omgangen, tror jeg. Nei vent!  Besteklematisen, ‘Kardinalen’, er overdådig i dag.

DSC_0053

0 kommentarer til «Noen flere roser»

  1. Å så vakkert!!!!!!!!!! Men tenk at Broderen er hunkjønn du:)….ville trodd at det var en mann….så feil kan man ta:))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *