Det ble magnolia !

Det ble magnolia !

Se, her står det, i all sin foreløpig pinnete prakt. GartnerMartin som kom med det har sagt seg enig i plasseringen, og da er vel alt såre vel, skulle jeg tro.

image

På vei hjem fra Risør i dag måtte jeg bare kjøre oppom Lundberg planteskole for å se om de hadde Heuchera ‘Caramel’, og det hadde de!  😀   Men, dessverre ingen Jeffersonia, som Lundberg sjøl (komplett med diger sigar ) ikke hadde hørt om en gang.  Da følte jeg meg avansert og stilig, og googlet planten til ham på min eminente nye telefon.  Han noterte og takket, så kanskje det blir Jeffersonia på meg der en annen gang.  Jeg falt for disse deilige tusenfrydene, som jeg har tenkt skal få pryde plenen under den lille Acer-en når snøklokkene har gitt seg, og så hadde de Trillium!  En «vanlig» mørkerød ble det, og en luteum, det er den med brokete blader.  Samt den blå primulaen du ser nederst der.  Bra fangst, om jeg får si det selv.

image

image

0 kommentarer til «Det ble magnolia !»

 1. Magnolia er et staselig valg! Gratulerer med både den og resten av den edle fangsten. Må jo bli en god helg med sådant i hus. 🙂

  1. Da jeg intervjuet min kjære om alternativer og røpet min lengsel etter magnoliaen, meldte han at han mye heller vil bruke penger på et tre enn på alle disse «småpottene» . Hihi, da slo jeg til!

 2. Takk for akkurat sånne kommentarer som jeg ønsket meg 😆

  Turbolotte: hvor skal du da? Og når det at Vest-Agders hagegale skal på tur hitover?

 3. Den blå primulaen var da bare aldeles usannsynlig lekker! HVa heter den? Sånn vil jeg åsså ha!

  1. Jeg leste på lappen i ettermiddag, men har selvsagt allerede slettet fra harddisken hva jeg leste. Sjekker i morra, jeg. Kanskje den rett og slett er stor nok til å deles? 😉

 4. Beklager sen respons, men hjerte kan du lage hvis du holder inne Alt-knappen samtidig som du trykker 3-tallet på numeriske tastaturet (altså ikke tallene over bokstavene, men de på høyre side av tastaturet). Har du laptop, mangler du trolig numerisk tastatur, men hos meg løses det ved å å trykke Fn-tast + Alt-tast + den bokstaven 3-tallet står på (hos meg: L).

  Det var muligens litt confusing det her, men håper det hjelper. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *