Den såre ufornuft

Den såre ufornuft

-og ettertankens kranke (klokskap)  blekhet (jeg ble nødt til å google det   😳  )- – – (heter det det?).

I alle fall: minn meg på at når man skal til Oslo en tur for å traske gatelangs i noen timer, så er det lurere å tenke fornuftig og godt fottøy enn å tenke at man skal se så stilig ut.

Au!

Ellers var det en fin dag, med sniffing og litt shopping og nydelig vær.  Det er forfriskende å være noen timer i et samfunn som er et par hakk mer brokete enn lokalsamfunnet her hjemme. Og så er det godt å komme hjem.  Men de har ikke så god lunch noe sted her som på Cafe Celcius, synes jeg. Det har kanskje mye med service og atmosfære å gjøre.  Så ble det en tur innom IKEA på vei hjem. Der hadde de nye nattbord til oss. Det blir bra, for de gamle er det rett og slett for god plass i…  Ja, og så hadde de små glass med bra (nok?) skrukork til framtidige marmelade- og krydderprosjekter, og et par søte, små Dendrobium, den ene med meget mørke blomster  😀

Kafe Celsius - foto: www.oslosurf.com

Duftkonklusjon etter runden:
Pradas Infusion d’Iris er god, men slettes ikke så god som appelsinvarianten, som jeg forøvrig venter på med længsel & smærte. Det er en måned i morra siden den ble sendt fra usa.
Jeg liker Youth Dew fra Estée Lauder bedre enn Beautiful fra samme. Men, så er de jo så totalt forskjellige også, da. Tuberosen kjentes fan-tast-isk ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *