Girly stuff

Girly stuff

Det er bare så vidt jeg skriver denne posten – kan man skrive om hårfjerning i en “hageblogg”, liksom?  Skriver man om hårfjerning i en blogg i det hele tatt?
Skitt la gå, jeg er ganske begeistret, så here goes.

Jeg er av den oppfatning at leggene mine, i alle fall i sommerhalvåret, ikke skal være hårete.  I mange år drev jeg med kremer og skum og høvler og slikt,  og endte til slutt opp med å la profesjonelle ta seg av hårfjerningen – med voks. Mange synes det er forferdelig vondt, men det synes heldigvis ikke jeg.  Det ble imidlertid litt tilfeldig når man fikk kommet seg til damen med voksen, og det har følgelig vært mye “stikkelsbærlegger”, noe som i og for seg er greit om vinteren, men ikke om sommeren. I alle fall synes jeg det.

For en stund siden oppdaget jeg at de har en “kit” for hårfjerning med voks på Flust (Trumf, vet du), og vi hadde rikelig med poeng, så jeg bestilte. 

Voks/hårfjerningssett

I går forsøkte jeg meg for første gang med dette her, og det funker! Rull på varm voks, tekstilstripe på, gni, riv av. Voila!   Så har du hår du vil bli kvitt, og noen poeng til gode, så har du min anbefaling av dette produktet.

0 kommentarer til «Girly stuff»

  1. Fniiis…Man må jo være klar til hagesesongen må vite ;)Heldigvis så synes jeg også at det ikke gjør vondt å rykke av seg noen hår – og jeg har visst «flust» med poeng jeg også…Gjett hvor turen går?? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *