Award fra fru Storlien :D

Award fra fru Storlien :D

 

Fruen har fortalt sju ting om seg selv, og så skryter hun av bloggen min (takktakk  :D  ), og så oppfordrer hun til at jeg forteller sju ting om meg selv.  Jeg synes egentlig det er litt vanskelig å finne på noe magisk og morsomt og interessant (det skyldes nok at jeg er et temmelig alminnelig menneske), men jeg forsøker.

 1. Jeg planlegger omtrent 4 ganger så mange treningsøkter som jeg gjennomfører.
 2. Jeg møtte min kjære i 1994.  Hver morgen når jeg ser ham blir jeg helt skjelven av lykke. Dette synes jeg er en veldig god ting  😀
 3. I det siste har jeg begynt å skrive ned noe som ligner dikt. Veldig rart, sånt har jeg aldri gjort før, men det er innmari deilig å file på ord i et sånt lite format. Du får nok ikke se.
 4. Egentlig tror jeg at jeg ikke kommer til å gidde å lese ut Don Quijote. Det skal bli en befrielse den dagen jeg flytter den fra nattbord til bokhylle, men foreløpig får den ligge og liksom være “bekreftelsen” på hvor “litterær” jeg er.
 5. Jeg innbiller meg at hagen vil bli mer lettstelt bare jeg lager enda større bed.
 6. Jeg leser tilbud på fly og hotell og planlegger å bortføre min kjære til storbyweekender, men det blir liksom aldri til noe. Så langt.
 7. En revolusjonerende oppdagelse i en alder av noenogfemti;  hjernen min fungerer veldig mye bedre på møter og konferanser og sånn, hvor jeg mest skal sitte og lytte, hvis jeg har et strikketøy mellom hendene. Uten strikketøy sovner hjernen helt av. 

Så sier Fruen:

Og til slutt skal stafettpinnen sendes videre, og da helst til syv bloggere man synes fortjener en oppmerksomhet.

Det er jo så mange, det, men jeg må velge i mangfoldet, så stafettpinnen sendes herved videre til:

Pudderkvastrabbagast,  som skriver om jålerijålera på en veldig sympatisk måte, synes jeg. Det er langt fra tilfellet for alle bloggere i denne sjangeren.  Jålerijålera er jo viktig :D  !
Turbolotte, skriver om hage og livet for øvrig på en måte og med en energi som piffer opp dagen for meg.
Bibap, skriver om og lærer meg om parfyme, som er både jålerijålera og en interesse med langt flere lag enn som så. Parfymeinteressen kan føre til sideveier i geografi, historie, kjemi, litteratur, –you name it.
Sif/Sifoladen/Sif Støbejernskasserolla, –damen som skriver om mat, og skriver Kagebog (jeg har kjøpt den, og anbefaler), med hysterisk morsomt utenomsnakk.
Anne på Moseplassen,  -en kvalitetsblogg om hage. Lekre bilder, trivelige tekster, varm og inkluderende stil. Skikkelig feel good!
Alt godt, som forer oss med alt som er godt for de fleste sanser, og som inspirerer meg på flere ulike vis  😀
Suzy – hun skriver veldig bra!

0 kommentarer til «Award fra fru Storlien :D»

 1. *kjempeknusklem*
  Tusen takk Britt Åse for de finfine ordene 🙂
  Jeg er dårlig på å videresende slikt som dette, ikke av vrang vilje eller fordi jeg ikke synes de er interresante, for det synes jeg, det blir liksom bare aldri med det.. Men vi får se.

  og du, store bedd er jo utvilsomt best, for da er det plass til masse stauder og alt ugresset drukner… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *