7 kommentarer til «Nytelørdag»

 1. Har akkurat samme maskin som deg. Helt himmelsk!! Og det beste er at man slipper ekle rør med gammel melk i. Kan du tenke deg?

  Selv om jeg har litt te-dilla i disse dager, går det unna et par kopper om dagen alikevel. Jeg bruker mest skummet melk. Blir knallbra det også. men av og til er det godt så slå til med H-melk bare for å brife litt hvis det er besøk.

  1. Her brifes ei! Jeg kjører ekstra lett melk, og det går helt superfint. Jeg er rett og slett kjempeimponert over kvaliteteten på kaffen og er helt lykkelig 😀

   Har du forsøkt å lage chai latte? Jeg har ikke forsøkt ennå, men tenkte at kanskje nå i helga. Da lager man vel en espresso eller ristretto-dose med chai-te og blander med varm melk som vanlig. Tenker meg at det kan være helt himmelsk også 🙂

 2. Ja her i huset har vi også samme maskinen (ble inspirert av Charlotte) og den er flittig i bruk! Chai latte hørtes spennende ut, kanskje det må testes?

  1. Den beste jeg har er en løsvekt-sak jeg kjøpte på kaffe-/tebutikken i Grensen i Oslo, men det finnes sikkert noen her mer lokalt også, og i pose. Jeg er ikke ekspert!

 3. Hei.
  Jeg har de koppene du spør om, men lyse grønne. De er nydelige, men jeg har bare 3 stk. og skulle gjerne ha hatt 3 til. 🙂

  1. Det kan godt hende at du klarer å finne noe på QXL eller andre nettauksjoner. Da jeg gjorde noen søk i forrige uke fikk jeg inntrykk av at det er lettere å få fatt i grønn og blå enn gule. Et forsøk verdt? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *