Jeg fant, jeg fant

Jeg fant, jeg fant

Fram med tegnesaker i ettermiddag. Der fant jeg sannelig en helt usprettet eske med glimrende fargestifter. Lyra, heter de, og er nydelig “plastiske” å jobbe med.

Så, i kveld har jeg tegnet kameraet mitt, noe som er ganske vanskelig, med et langt objektiv i forkortet perspektiv og sånn, men hovedsaken er at jeg hygget meg og falt i dyp konsentrasjon mens jeg holdt på. Bare det er et glimrende resultat!

nyefargerLYRA

9 kommentarer til «Jeg fant, jeg fant»

  1. Ja, det er utrolig gøy å sitte og tegne. Og overraskende fargeblyanter er ikke å forakte. 🙂
    Jeg har hatt stort utbytte av boken «Å tegne er å se» av Betty Edwards. Om du ikke har tittet i den før, bør du ta deg en tur på biblioteket snarest!

    1. Utfordringen er mer å faktisk gjøre det enn noe annet, Linnemi. Jeg har stabler med bøker, men jeg er skrudd sammen slik at det blir en teoretisk greie for meg hvis jeg holder «for mye» på med disse bøkene. Jeg må sette meg ned og faktisk tegne. I den grad man «må», da 😉

  2. Å tegne er å se lærer deg f eks å se motivet opp ned. Da SER man, istedet for «vite/tro».
    Etter 5 dagers avslappende juleferie,(dog med mye kjøkkentjeneste) fikk jeg endelig inspirasjon til å tegne motiv til «glassmalerier» i feltet over døråpningen inn til stua. Og jammen ble jeg fornøyd med resultatet også. Motivene tegnes opp på glasset med tinnpasta, så det ser ut som blyglass, eller Tiffany….Og så fylles det inn glassfarge i feltene. Men må nok fargelegge på papir først så jeg ikke tabber meg ut på glasset… 🙂

  3. Ja det er moro og blir ganske fint. Skal legge ut bilder og beskrivelse i bloggen min når det blir ferdig. Linnemi: Jeg svarte deg i din blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *