Parfymeønskeliste

Parfymeønskeliste

Bibap har laget seg en liste over parfymer hun ønsker seg, og det tenkte jeg at jeg også ville gjøre. Ikke fordi jeg verken har “bedt om” eller forventer noen av disse under treet, men fordi jeg nå har testet og testet og testet en stund, og synes det kan være greit å undersøke hvilke jeg egentlig kunne tenkt meg å eie hel flaske av. Det er jo forresten ikke statisk, slikt som dette, det kommer nytt til, og man kan endre oppfatning om en duft også.  Noen ganger blir man jo litt i tvil om noe i det øyeblikket man setter noe opp på en sånn liste også, det blir litt sånn “hmmm, vil jeg virkelig dette?” – som om det forplikter litt, nesten.

Vel.  Her er min foreløpige liste, i vill uorden – ingen rangering.

Dior Midnight poison
Chanel Chance
Montale Black oud
Amouage Epic woman
Lutens Borneo 1834
Micallef Gaiac
Aqua di Parma Magnolia nobile

13 kommentarer til «Parfymeønskeliste»

 1. En liten (?) utfordring til deg; Duu, o’parfyme guru!

  HVIS det er slik at jeg liker Escadas Magnetism (og slik er det), hvilke andre vil jeg like da? (Siden Magnetism bare var en «limited edition» og jeg snart er tom…GRRR!)

 2. Oj – men nå kjenner jeg at jeg pingler litt… Åssen er det å bestille derfra, da? Toll og moms og dritt og lort…?!?

  1. Ikke noe å pingle for. Så lenge duften koster under 34 dollar er det ingen moms, og din vare koster jo 33,noe. Det er ikke moms på frakten. Toll er det uansett ikke.
   Registrer deg som bruker/kunde, legg inn bestilling (bruk en konto hvor du ikke har stående mye penger), og så kommer duften deisende i postkassa om ikke lenge. Dette er ikke nifst, skjønner du.

 3. Ja, det er jammen sant at oppfatningen av duft forandrer seg med årene! Lenge siden jeg tok en lukte-runde, og nå synes jeg alt som luktet godt før lukter altfor mye;-) De kakene i forrige innlegg ser virkelig supergode ut! Håper du har koser deg med innspurten til jul, hjertelig hilsen Hanne.

 4. Er på en liten rundtur for å ønske god jul før jeg drar på ferie – og selvfølgelig også en hilsen til deg og dine om en god og fredelig juletid! Og kanskje også noen parfymer?

 5. Sjuklingen er en liten tur innom, og kikker med stor interesse på lista. Det er vel sånn at vi ønsker oss disse akkurat her og nå, men det kan se annerledes ut neste måned.

  Jeg burde nok også hatt Gaiac på lista ser jeg .. Une rose chypree venter jeg prøve på 😀 Borneo 1834 er meget spesiell, men også veldig interessant. Jeg har vært litt fram og tilbake på den.

  Neida, ikke noe forpliktelser, vi forandrer sikkert mening opptil flere ganger 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *