Ramla utpå igjen…

Ramla utpå igjen…

L de Lubin  Eau de Toilette by  Lubin

Det kom mail fra Luckyscent i dag, –de har salg på et utvalg dufter.  Jeg bestemte meg Alluring  Eau de Parfum by  Boadicea the Victoriousfor å slå til hvis jeg fant noe som var rimelig nok og tiltalende nok. Det var nok av fristelser der, bl.a. en Boadicea (Alluring), som jeg har lyst på blott og bart pga den fantastiske flaska.

Så, nå har jeg altså blindkjøpt en duft til $40.  Med dagens kurs er jo ikke det noen pris å gå konkurs av, men jeg kjenner likevel at jeg har utrolig lyst til at den skal dufte riktig deilig siden den var riktig billig  😀

Det blir min andre “L”, dette. L de Lubin.  Fra før har jeg jo L de Lolita Lempicka.  L de Lubin er en re-introduksjon av duften, som skal ha vært svært populær blant popstjernene på syttitallet.  Jaaa, –det kan jo bli -  nattklubbaktig, det!  Man har kanskje endret litt på oppskriften for å få den til å passe bedre nå 30-40 år seinere. Omtalene hos Basenotes er svært lite oppmuntrende, dog.

L de Lubin, en EdT med følgende noter ihht Luckyscent:
Sicilian Lemon, Calabrian Bergamot, white Gardenia, black pepper, ylang ylang, Egyptian Jasmine, May rose, iris and lily, cloves, Tonka bean, Rosewood, Patchouli, Mysore Sandalwood, Heliotrope, Vanilla and Musk

Notene gir chypre-assosiasjoner.  Det blir spennende å sniffe, og kjenne om notene er bra balansert, eller om det blir for mye eller for lite av noe.   Jeg kommer tilbake med rapport når flasken er vel i hus.

6 kommentarer til «Ramla utpå igjen…»

    1. Jeg også. Det er imidlertid som lotto, vet du, hvordan blandingen er og kvaliteten på råvarene også, selvsagt.
      Review-ene går på alt fra «kjedelig» til «grusomt». Såh, vi får se 🙂

  1. Huff, ja. Hadde man enda gjort som med matvarer – opp gitt i rekkefølge etter hvor framtredende råvarene var i opplevelsen av parfymen. Seff. blir det forskjellig fra nese til nese, men det kunne iallfall gi en pekepinn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *