Lettlurt

Lettlurt

Engelsk nettbutikk med godt utvalg i basic strikkeplagg i bra kvalitet til anstendige priser.

Jaja, hvor “lurt” jeg blir vil jo vise seg, men jeg fant dette nettstedet via en lenke på Hagegal, og denne falt jeg pladask for.

Ikke er jeg blond, og ikke har jeg sånt midjeparti som damen på bildet, men jeg håper at fargen blir kledelig på meg, og at lammeulla ikke stikker.

De trekker fra 15 %på kjøpesummen før checkout, så selve jakka kom på knappe 22 pund. Det synes jeg absolutt er akseptabelt. Med frakt blir det under 300 kr.

Fin, ikke sant?

For øvrig skulle jeg gjerne hatt den überlekre jakka Michelle Obama hadde på seg da hun og hr. presidenten sto og vinket på balkongen på Grand i går. Jøje, den var fin!

10 kommentarer til «Lettlurt»

 1. Michelle var aldeles nydelig, men jeg likte aller best den lille svarte hun hadde på seg på Nobelinstituttet. Den var kanskje litt vel formell, men egentlig AKKURAT en slik liten svart jeg kunne tenke meg. 🙂

  Håper den engelske jakken blir bra, at du slipper toll og ellers får en strålende helg!

 2. Der var det sannelig mye lekkert, skal ikke se bort fra at du klarte å lure meg og. Myyye bedre utvalg enn i butikkene rundt her, i alle fall.
  Men jeg ga meg først ENDE OVER da jeg kom til titlene du kunne velge mellom i adresseregistreringen. Hva kalte du deg? The COuntess of Hagenpaahytta?
  hihihihi

 3. Det måtte jo bare være britene som kunnne finne på noe sånt som det der 😀 Som regel er det ve Mr, Mrs, Ms og Miss man kan velge mellom…

  1. Ja, den er sånn klassisk og vårfrisk og myk. Jeg burde nok tatt den som er nesten indigofarget skulle jeg tatt hensyn til mine egne farger, men – jeg hadde lyst på grønn. Slik er det med den saken 😀

 4. Tja, det er jo det som er spennende, da. Jeg tok et par mål og sjekket mot måltabell på hjemmesiden deres. Det er uansett en sjanse å ta, men I’m willing 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *