Hektet på håndarbeid

Hektet på håndarbeid

I alle fall så lenge det varer. Her har du bilde av sjalet jeg begynte på for en stund siden. I dag ble det ferdig, og det er strengt tatt ikke akkurat som jeg hadde trodd og håpet, –dessuten er det litt kort/lite (og bildet er uskarpt)

Ferdigsjal

Så jeg stakk innom garnbutikken etter jobb i dag, og fant disse to; det røde skal bli vinterskjerf a la det ovenfor, men større, og det blå skal bli tynnere, mer mønsterheklet, ser jeg for meg.  Litt mer pyntet, liksom.  Hva synes du?

Flammesjalgarn Marinegarn

5 kommentarer til «Hektet på håndarbeid»

  1. Fantastiske fagrer på garnet – misunner deg heklekunnskapen – og jeg tyror det blir kjempefint!

    Og garnstudio er jo bare genialt – hente oppskriftene rett fra nettet. De har skjønt det!

    ha en flott dag!

    1. Heklekunnskap og heklekunnskap, fru Blom. Jeg husket knapt hva en luftmaske var, jeg – men så fant jeg instruksjonsvideoene inne hos garnstudio, og da var det jo easy peacy, lissom 😀

  2. Flotte farger! Siden jeg strikker uten oppskrift ender jeg gjerne med litt for små skjerf/sjal og luer – noe som har vist seg å være gullkantede gaver til småfrøkner i nærmiljøet!

  3. Nydelig, Britt Åse! Morsomt at du ble hektet for en stund. Det har jeg også blitt, akkurat nå går det i selbuvotter til julegaver. Dem kan jeg jo ikke legge ut bilder av i bloggen, da ser mottakerne dem.

  4. Bommerten jeg gjorde med størrelsen på det ferdige sjalet tror jeg må handle om tykkelse på garn/krok. Jeg mener det sto noe om krok nr.9 i oppskriften, og jeg brukte nr.5. Jeg kontrollmålte i går og da skjønte jeg jo plutselig tegninga 🙄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *