En liten julefortelling

En liten julefortelling

Denne er så søt, at jeg bare må dele den.

Som du kanskje så var vi på førjulsjulespill med nevø i rollen som Fortelleren forrige uke, det var samme dag som vi hadde så sein middag 😀

Men altså, denne nevøen – som går på tredje trinn, han har en lillebror som går på første trinn, og denne lillebroren har mast noe veldig om at han også vil ha sånn skuespill, –han har jo betraktet storebror som har øvd og øvd på rollen sin og sikkert snakket og snakket om forestillingen også, og hvor mange fra familien som ville komme og se på og sånn.

Så skulle lillebror og de få ha spill, de også, og her er dialogen mellom poden og hans mor:

Lillebror (veldig ivrig): åsså skal noen være koooongler!, åsså skal noen være sånn-sånn-sånn kuuuule!, åsså skal noen være sånnderresånnderre snøøøøkrystall!, åsså skal bare en være sånn stjerne i toppen! åsså skal noen være sånnderre….æææh!….sånnderrealtsåsånn….

Mor: sånn Jesusbarnet, kanskje?

Lillebror (oppgitt, himler med øynene): nei, ærlig talt mamma, det er jul vi snakker om her, ikke sant!!

Åh, de barna!   😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *