“Sjørddarn”

“Sjørddarn”

Here I come.

Nest siste lange arbeidsreise i høst. Det har blitt en del, og jeg gleder meg til hele kontordager igjen over jul. Når reisingen  – som bare handler om hyggelige, interessante og relevante ting, for all del! – er over, skal jeg holde advent, med lys og musikk og ikkeno stress. Sånn blir det, og det blir bra  😀

0 kommentarer til «“Sjørddarn”»

    1. Læringsnettverket. Sier det deg noe? I alle fall er det et ganske stort hotell med mange samtidige konferanser, så jeg.
      Veldig allright hotell, forresten. Kjempegod service og veeeldig bra mat!

  1. Ikke læring på mine kollegaer, men psykiatri av noe slag. Har aldri vært der, bare kjørt forbi mange ganger. Syns det er bedre å være på konferanse i byen, Tr.heim er en hyggelig by å være i. Hell blir liksom litt hell 😉
    Men man velger jo ikke alltid sånt, dessverre….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *