Enda mer negler – OPI “You don’t know Jaques!”

Enda mer negler – OPI “You don’t know Jaques!”

Denne har jeg ønsket meg lenge, og det var den jeg fikk på da jeg fikk manikyr for en tid siden. De hadde den ikke i butikken da, men vi har da Transdesign på nett 🙂

Nå har jeg åpnet flaska og lakket i vei. Det gikk litt fort – som du sikkert kan se, og jeg har fotoshoppet vekk de verste blunderne. Men, fargen er virkelig fin, synes jeg. En blanding av brunt, beige, rosa og grått.  Denne er garantert fin på brune fingre.

OPIYoudontknowJaques

0 kommentarer til «Enda mer negler – OPI “You don’t know Jaques!”»

  1. Hehe, jeg konstaterer at vi ikke opererer i samme fargerom. En blanding av brunt, beige, rosa og grått klassifiseres hos meg som en litt mørk variant av selvmordsbeige… 😀

  2. Dritalekker, syns jeg. Herlig at den er matt, dvs uten det der allestedsværende perlemorstullet… 😉
    Tror de har OPI her hos frisør’n min, så denne skal jeg helt klart sjekke om de har tatt inn!

    1. Den er ikke matt, men såkalt creme, altså uten glitter. Det var kanskje det du mente. Ellers finnes fargen i matt og «semsket» utgave også, hvis det kunne friste. Hvis de ikke har den hos frisøren så er http://www.transdesign.com helt glimrende. OK priser og raske på labben. Og så har de Paypal 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *