Jeg får lyst til å emigrere

Jeg får lyst til å emigrere

Bor man i Danmark kan man abonnere, ikke bare på frukt og grønt, men også på kjøtt, fisk og vin, hos Skagenfood.  Jeg fant lenken hos Sifoladen, som du forøvrig bør titte innom hos. Ikke bare lager hun god mat og fantastiske kaker, –hun er morsom også  😀

Tenk, så greit!  Jeg kunne godt tenke meg å få kvalitetsmat levert på døren, jeg  😀

0 kommentarer til «Jeg får lyst til å emigrere»

 1. Ja tenk om! Dreeem!

  Noen har prøvd, i liten målestokk. Har sett nettsider, men fant ikke nå!

  Problemet er at folk heller kjøper pølser med 80% soya til halve prisen!!!

  Bruker Hjemmbu gård her, ikke så lange biten å kjøre til! Og heldigvis har vi lokal vinbutikk 🙂

 2. Her i Trondheim kan du abbonere på økologisk mat! Du kan bestemme om du vil ha hver uke eller hver 14 dag og om du bare vil ha frukt og grønt eller om du vil ha andre dagligvarer. Venninna mi har sånt abbonement og er kjempefornøyd 🙂 Vet det fins i Oslo også – kanskje det fins i nærheten av deg også?

 3. Vi henger etter her på berget!
  Litt økologisk frukt og grønt finnes i butikken her (brukbart velassortert Mega), men skal en være konsekvent får en visst dyrke sjøl. Kjøtt er verre. Men vi har faktisk bestilling inne på en halv «utegris» der store deler av menyen består av frukt og grønt.

 4. Joda, man kan abonnere på frukt/grønt, økologisk sådant, hos en bedrift i nærheten her, men det var konseptet i Skagen, med kjøtt og fisk og vin og oppskrifter, og mail noen dager i forveien så man får planlagt andre innkjøp – og i det hele tatt, jeg tente på.

 5. Uuuuh, kjøtt og fisk også?! Mmmm.. jeg vil ha!! Er så lei av «utvalget» på nærbutikken, og lite flink til å ta bilen og kjøre avgårde for å handle – planlegging er ikke alltid lett! 🙁

  Men mat må man ha, og den skal helst være god! Jeg har gått amok på Bokkilden og Amazon og venter kokebøker hjem, kanskje det blir mer planlegging og kokkelering av det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *