Avhengig

Avhengig

Her sitter man i det fine feriehuset i utlendighet, og med en elendig internettforbindelse som man har betalt penger for. Dessuten en skadet fot, formedelst en terrasseskrue som hadde jobbet seg litt langt opp, og dermed kom i veien for meg. Au.

Dermed er det en del ting man ikke kan drive med på et par dager, som for eksempel barbeintvandring i (skitten) sand, man er, solingsmessig, henvist til en alt for varm terrasse, og man får ikke surfet på nettet i mer enn 5 minutter i slengen. Det er da man merker avhengigheten. 

Sutresutre    🙂

På den annen side er det jo et yrende liv utafor her. Vi bor ved en kanal hvor det går båter forbi i et bankende kjør; sandbåter så fulle av last at det bare er så vidt de flyter, digre seilbåter og yachter med velpleide fruer i vakker positur på dekk, med far tronende til rors iført solbriller, caps og sigar.  Så er det noen digre rotereir av noen partybåter, med boblebad ombord, og med folk som hoier til oss og skyter vannballonger og sånn, og det er jo gøy   😆

Baatikanal

På den mer naturlige siden har vi fuglene. Det sitter en flott gråhegre på motsatt side av kanalen her, og jeg har ikke linse til å ta bilde av den, men den er fin.  Skarven dykker etter mat i kanalen, og sitter på bryggestolpen ved nabohuset og tørker vingene, nær nok til at det er mulig å få tatt et skapelig bilde. Det yrer med arter, –siden det er et fuglereservat rett i nærheten her.

Skarven

Det fine med å bli litt passivisert er at man endelig kan få lest bruksanvisningen til det fine, nye kameraet, slik at man kan få tatt bilde av utsikten fra master bedroom i måneskinn og ellers stummende mørke, og med gardinet blafrende i nattevinden:

07 06 09_0182

0 kommentarer til «Avhengig»

  1. Håper det blir en mer stabil nettforbindelse etter hvert. Selv opplevde jeg til min glede at jeg ikke tenkte på nettilgang en eneste gang under Parisoppholdet; hjemme derimot; en time uten nett er rene katastofen. 😆

    Nederland er et flott ferieland, det er ikke til å komme fra. Mange nydelige, små landsbyer. Kos dere videre. 🙂

  2. Hva med en tur til nærmeste pub? Min erfaring med utlendighet er da at det stort sett er nett å oppdrive de fleste steder, som regel gratis også, hvis man kjøper en øl eller kaffe? Håper foten blir bra fort og ferien fortsatt blir koselig. Fint bilde, da – det var sikkert lurt å lese bruksanvisningen 😆

  3. Nærmeste pub forholder seg nok dessverre til nøyaktig samme nettverk, Hilde – ellers kunne det jo vært en tanke 🙂
    Jeg slapp heldigvis å sy foten, det viste seg at skaden kunne behandles som et grandiost gnagsår, og nå går jeg greit på den. Heldigvis, jeg fikk meg en støkk!
    Nefertiti: takk, og god ferie! 😀

  4. Du har koll på stivkrampevaksinen håper jeg? God bedring. Ellers anbefaler jeg bøker mot nettavhengighet. Både lyd- og papirvarianten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *