Et mirakel!

Et mirakel!

Tenk det, da – å bli gravid etter en svømmetur i et hotellbasseng…

Man kan se for seg vidtrekkende konsekvenser av dette. Heretter må jo alle potensielle (!) bassengbadere (særlig de av hankjønn) undersøkes ekstra nøye for personlig hygiene og mer private bassengkant-aktiviteter før de kan slippes uti, ellers risikerer man jo den reneste boom!  Antakelig bør kvinner i de mer fertile perioder av måneden avholde seg fra bading.

Det tryggeste er nok å skaffe seg sitt eget basseng, så man har kontroll på hva slags substanser som havner i badevannet. Ja- kanskje det, du! Kanskje er ryktet satt ut av snedige, smarte bassengprodusenter som gjerne vil ha litt boom i kassa?

Moahahaaaa!     😈

0 kommentarer til «Et mirakel!»

  1. Hvor naiv går det an å bli :-O Her har nok den unge jenta hatt seg et eventyr, uten mors vitende og tør dermed ikke innrømme hva som egentlig har skjedd. Tragisk for jentungen, men mor må jo være stokk dum, som tror på henne. Eller er det rett og slett et desperat stunt for å få en form for erstatning?

  2. Dumhet / stunt / vikarierende motiver, sikkert. Eller noen som har konstruert en fake historie bare for gøy eller av en eller annen pr-grunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *